asdf

Absolutely Anything - Első előzetes

Mi történne, ha Simon Peggnek (Haláli hullák hajnala, Paul, Világvége) meglenne a hatalma ahhoz, hogy teljesítse az összes kívánságát, ami csak az eszébe jut? Az Absolutely Anything című komédia pontosan erről fog szólni, ami augusztusban debütál majd az amerikai mozikban. Vessünk egy pillantást a film első előzetesére.

Az új brit tudományos-fantasztikus vígjátékban Simon Pegg egy elégedetlen iskolai tanárt alakít, aki hirtelen képes lesz megadni magának mindent, amire csak vágyakozik. Ezt a képességet egy idegenekből álló csoportnak köszönheti, akik az űrből figyelik főhősünket. Az űrlények - akiknek a híres Monty Python tagjai (John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones és Michael Palin) kölcsönzik a hangjukat - azért adják a főszereplőnknek ezt a különleges erőt, hogy megpróbálja megmenteni a földet a pusztulástól.
Absolutely-Anything-Featured

Ez a komédia megjeleníti az összes szokásos humort, amire Monty Python és Simon Pegg rajongói valaha is számíthatnának. Pegg mellett Kate Beckinsale (Csempészek, Az emlékmás, Underworld: Az ébredés), Rob Riggle (Dumb és Dumber kettyó, Kamuzsaruk, Másnaposok) és Robin Williams (Éjszaka a múzeumban, Vén csontok, A világ legjobb apukája) is szerepelnek ebben az őrületesnek ígérkező filmben. A tavaly elhunyt Oscar díjas színésznek ez volt az utolsó munkája, amiben egy kutyát fog szinkronizálni.

Megosztás facebookon