asdf

A Végzet Ereklyéi - Csontváros - Szinkronos előzetes

  • Szerző: MoziStar
Az Érzéki csalódás, és A karate kölyök rendezője Cassandra Clare világsikerű regénysorozatának első részéből készített egy lenyűgöző látványvilágú, lendületes akciókkal teli, minden könyv-, és filmrajongót ámulatba ejtő fantasyt. A főszerepekben: Lilly Collins (Tükröm, tükröm), Jonathan Rhys Meyers (Match Point, Tudorok), és Jamie Campbell Bower (Alkonyat – Hajnalhasadás, Harry Potter és a Halál Ereklyéi, Anonymus).

Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek most már Clary is részesévé válik, és az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen.

A film hivatalos bemutató dátuma augusztus 29-re módosult, de országszerte lesznek premier előtti előadások a világpremierrel egyidőben augusztus 22-től.

Megosztás facebookon