asdf

A Fekete Párduc elég menőnek ígérkezik! Itt az első előzetes!

A jövő februárban érkező Fekete Párduchoz megérkezett az első videós ízelítő, amely a képzeletbeli Wakandában játszódik. A rendezői széket a Creed - Apollo fia rendezője, Ryan Coogler foglalta el.

Az első hivatalos plakát után, végre befutott az első előzetes is, amiben Fekete Párduc akciózik és bepillanthatunk Wakanda különleges világába. A filmben Chadwick Boseman (Fekete Párduc) mellett feltűnik még Michael B. JordanLupita Nyong'oMartin Freeman és Andy Serkis is.

A hivatalos szinopszis:

T’Challa (Chadwick Boseman) az Amerika Kapitány: Polgárháború végén visszatér hazájába, a technológiailag fejlett afrikai országba. Wakandában új uralkodóként kell kiállnia annak lakóiért. De a trónt meg is kell tartania, nem megy egykönnyen, hiszen néhány frakció meg akarja szerezni. Két ellenfele is szövetkezik, hogy megsemmisítse Wakandát, Fekete Párduc kénytelen Everett K. Ross (Martin Freeman) CIA ügynök és a Dora Milaje (Shaunette Renée Wilson), az ország különleges osztagának a segítségét kérnie. Meg kell akadályozni, hogy az országot belerángassák egy habárúba.

Fekete Párduc/Black Panther - Hazai bemutató: 2018. február 15.Black Panther poster 2018

Megosztás facebookon