asdf

A démon arca - Szinkronos előzetes

Jason Blum producer bábáskodott az Insidious, a Sinister, a Parajelenségek, A Lazarus-hatás és még számos legendássá vált horrror születésénél. Ezúttal a Törésvonal rendezőjével fogott össze egy látványos, meghökkentő és nagyon félelmetes film kedvéért.

Brad Peyton filmjében Aaron Eckhart A démon arca című természetfeletti thrillerben játszik főszerepet, aki nem ördögűző, de egy gyereket foglyul ejtő démonnal küzd a maga sajátos módszerével.

Hivatalos szinopszis

Dr. Ember (Aaron Eckhart) nem ördögűző. Más módszerekkel küzd a világunkban felbukkanó démonok ellen. Nem hisz a keresztben, a vallásos hókuszpókuszokban – nem is szorul rájuk, mert különleges képességei vannak: be tud hatolni a megszállott agyba, hogy ott, belül keresse meg a Gonoszt, és küzdjön meg vele. Egy régi, tragikus emlék azonban hosszú évek óta visszatartotta attól, hogy használja, amit tud. Amikor viszont hírét veszi, hogy egy 11 éves fiút egy minden eddiginél nagyobb hatalmú démon sanyargat, és a körülötte élők halálos veszélyben vannak, mégis ráveszi magát az utolsó bevetésre. De ehhez a saját démonait kell először legyőznie. Azután kezdődhet a hosszú, rettentő utazás egy megszállot gyerek gondolatai között…

A démon arca/Incarnate - Hazai bemutató: 2016. december 8.

DemonArca_1000x1443_1

Megosztás facebookon