asdf

Nagy siker volt az Utóélet díszbemutatója!

  • Szerző: MoziStar
  • Forrás: Vertigo Média
Zomborácz Virág idén nyáron a Karlovy Vary filmfesztivál elsőfilmes szekciójának East of the West programjában debütált nagyjátékfilmje, az Utóélet a kedd esti budapesti díszbemutatón is nagy sikert aratott.
Az Uránia Nemzeti Filmszínházban tartott premier házigazdája, Hajós András a tőle megszokott módon teremtette meg az este hangulatát a filmet felkonferáló beszédében. A vörös szőnyeges bemutatón az este során részt vett a teljes stáb - a film szereplői, Gálffi László, Kristóf Márton, Petrik Andrea, Gyabronka József, Kocsis Gergely, Anger Zsolt, Kinczli Krisztina, Hang Lili Rozina, Mészáros Máté, Trokán Nóra is. Csákányi Eszter később, színházi előadása után érkezett az Uránia mozi galériáján tartott állófogadásra. A stáb mellett a filmes szakma és a sztárvilág jeles képviselői is részt vettek, mások mellett Havas Ágnes, Andrew G. Vajna, Pálfi György, Török Ferenc, Szerednyei Béla, Dobó Kata, Árpa Attila is megjelent a bemutatón.
 
Az Utóéletben a mindentől szorongó Mózes (Kristóf Márton) képtelen megfelelni lelkész apja (Gálffi László) elvárásainak. Amikor a lelkész váratlanul szívrohamot kap és meghal, Mózes szinte megkönnyebbül: megszűnt a nyomás, ami az egyházi pályára kényszerítette volna őt. Csakhogy a halotti toron megpillantja apja kísértetét, ami – bár nem tud beszélni – innentől kezdve folyamatosan a nyomában van. Mózes kétségbeesetten próbál megszabadulni a kísértettől, és ebben segítségére van egy spiritiszta autószerelő (Anger Zsolt), valamint a lelkész asszisztense (Petrik Andrea). 

Utóélet díszbemutató - 2014.09.09. - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

A film szeptember 11-től látható országszerte a magyar mozikban!
Megosztás facebookon