asdf

Menedék - Mert mindig van második esély

Mert mindig van második esély….A Menedék című film egy mondatban erről szól, az újra kezdésről, ami egyben menedék a múltból. Új életet kezdeni egy új városban, új emberek között, nem csak merész, de nem mindig megoldás. A múltunkat nem zárhatjuk le, anélkül, hogy szembenézzünk vele.

menedek_hun_b1

Katie (Julianne Hough) kétségbeesetten menekül. A lány nem gondolkozik, csak neki vág a nagyvilágnak. Buszra száll, hogy mihamarabb eltűnjön a városból. Hosszú utazás után egy kedves észak- karolinai városkában ragad. Nincsenek ismerősei, barátai, teljesen egyedül van. Munkát keres és egy helyet, ahol megszállhat. Feldúlt lelke lassan megnyugszik, mikor a helyi étterembe felveszik pincérnőnek, és elkezdődik az új élete. A gyönyörű kikötőváros nagyon elvarázsolja a lányt, aki már barátokat is szerzett, egyre otthonosabbá tette a kis házat, amiben lakik. Múltja miatt viszont nehezen fogadja a helyi sármos pasi közeledését. A magányos apuka, Alex (Josh Duhamel) évekkel ezelőtt vesztette el feleségét, és két gyermekével magára maradt. A titokzatos nő felbukkanása az ő életét is felpezsdíti.

A történet nem hordoz sok újdonságot magában, viszont a romantika és a dráma jegyeit kiválóan hozza. Két ember, akik a véletlennek köszönhetően találkoznak. Mindkettőjük múltjában titkok lapulnak és bekövetkezik az elkerülhetetlen lelepleződés. Katie-t megkedveli mindenki, ő is szereti a pasi gyerkőceit. A rózsaszín felhők épp hogy megjelennek, és ezzel együtt a múltból is előkerül valami. Ám itt nem áll meg a történet, ugyanis egy hatalmas csavarral sikerül a nézőt is meghatni a végére.

Nicholas Sparks Menedéke igényes, romantikus és szerethető. A Szerelmünk Lapjai és Kedves John szerzőjének sztoriját Lasse Hallström (Csokoládé, Árvák hercege, Lazacfogás Jemenben) rendezésében láthatjuk.

Eredeti cím: Safe Haven

Műfaj: Romantikus dráma

Főszereplők: Julianne Hough, Josh Duhamel, Cobie Smulders

Rendező: Lasse Hallström

Gyártó: Relativity Media, Temple Hill Entertainment, Nicholas Sparks Productions

Magyarországi mozipremier: 2013. Április 25.

Korhatár: 12

Megosztás facebookon