asdf

Gru 2 – Még cukibb, pörgősebb és érzelmesebb

Aki imádta a Gru első részét, az a folytatásért is oda lesz! Bravúros, ahogy a gonosztevőből megszelídült apukává válik Gru, amihez nagyban hozzá járult a három árva kislány cukisága.

A Gru 2-ben főhősünk bebizonyítja, hogy imádja Agnest, Edithet és Margot, bármit megtesz a kedvükért. Agnes szülinapijára igazi habos-babos, rózsaszínű, tündérkirálylányos zsúrt rendez. Vagyis majdnem….Gru a maga módján próbál megfelelni szülői feladatainak kisebb - nagyobb sikerrel. Agnes a nagy boci szemeivel még mindig imádnivaló, de ott van még Edith és Margo, akik elindultak a kamaszodás útján, és bizony egy apa sem tud mindent pótolni.

gru2 pl m

Gru gonoszsága már teljesen a múlté lett és a legnagyobb kihívást a gyerkőcök nevelése jelenti. Mostanra egy teljesen átlagos kertvárosi fickó lett, aki a dzsem és zselé iparban próbál érvényesülni, hozzáteszem sikertelenül. Dr. Senkiházy viszont nem tudott teljesen átszellemülni a normális életvitelbe és faképnél hagyja Gru-t egy másik állás miatt.

05

Amikor egy szuper titkos laboratóriumot egy az egyben ellopnak, Gru-t felkeresi az Antigonosz Liga, hogy segítsen nekik az ügy nyomozásában. A Liga vezetősége úgy véli nagy szükségük van Gru szaktudásra, hiszen csak ő volt az, aki ellopta a Hold-at. Lucy Wild az ifjú ügynök, aki nagy rajongója múltbéli „munkásságának”, laza és vagány. Gru nem igazán szeretné kivenni a részét az ügy felderítésében, végül mégis társakká válnak. Beépülnek, együtt nyomoznak, még randiznak is. Emellett Gru nem felejti otthoni teendőit sem. Anyák napi verset tanul a kis Agnessel, akinek még tanácsokat is ad, hogy hogyan szavaljon. Margora is oda kell figyelni, hiszen első szerelme nem éppen az, akit a papa el tud fogadni és Edith is egyre harciasabb.

06

De ne felejtsük el a kis sárga minyonokat…még lököttebbek, még többet rosszalkodnak és még több szerkót magukra öltenek: tűzoltó, kókuszdiós starndos minyon….

A Gru 2 történetének kiszámíthatósága miatt sem válik unalmassá az animációs film, mert vicces és lendületes kicsiknek, nagyoknak egyaránt. A kicsiknek ott van a sok cukiság, nekünk, nagyoknak meg a poénok, mint pl. filmes utalások. Nézzétek meg és figyeljetek! Tök poén!

 
Eredeti cím: Despicable Me 2
Gyártó: Universal, 2013
Hossza: 98 perc
Korhatár: 6
Országos bemutató: 2013. július 4.
 
Színes, szinkronizált amerikai animációs kalandfilm
 
írta Cinco Paul & Ken Daurio
producer Chris Meledandri, Janet Healy
rendezte Chris Renaud & Pierre Coffin
Bemutatja a UIP-Duna Film

 

 

Megosztás facebookon