asdf

Budapesten forgatják tovább a Veszetteket

  • Szerző: Nikk
Július elején visszaköltözött a Veszettek stábja Budapestre, ahol tovább forgatják a filmet. A múlt hónapban Kazincbarcikán dolgoztak, naponta 2-3 jelenetet leforgatva, – sokszor éjszaka – ahol a szeszélyes időjárás és a „barcikai klíma” többször próbára tette az alkotókat, színészeket egyaránt.

"Az éjszakai forgatásokat elég jól bírtuk, és hosszabb távon is hozzá lehetett szokni. Az egész stáb nagyon kíméletesen bánt velünk. Szerencsére mindenki kiválóan végezte a dolgát, így menetrend szerint haladtak a dolgok. Izgalmas volt Barcikán forgatni" – mondta Klem Viktor, aki a filmbéli testvérpárból Jocit, a balhésabb fiút játssza, és akinek a felkészülés is tartogatott kihívásokat. Többedmagával, a forgatást megelőzően részt vett egy felkészítésen, ami komoly fizikai erőnlétet adott és a Fülöp-szigeteken népszerű harcművészet alapjaival is megismertette.

Veszettek 1

"Magyar filmben szinte egyedülálló módon, összesen 10 hónapos mozgás-felkészítésen vettünk részt a hat főszereplővel. A Fülöp-szigeteki Eskrima Kali harcművészetet tanították nekünk. Összesen öt, de volt, hogy hat-nyolc ember is foglalkozott velünk. Heti három alakalommal, napi három órát edzettünk, majd a felkészülés végén még ennél is többet. Ezalatt az idő alatt megismerhettük egymás mozgáskultúráját és a csapat is elkezdett összekovácsolódni" – mondta a színész, aki még hozzátette, hogy szerencsésnek érzi magát, hogy Goda Krisztinával forgathat.

Veszettek 2

Így van ezzel Béli Ádám is, aki a filmben Ferit, Joci egyik társát személyesíti meg, és aki szintén már a forgatás megkezdése előtt nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy karaktere, kinézetében is hozza majd a megfelelő figurát. A szerep miatt egy piercinget is a nyelvébe tetetett.

Veszettek 3

"Természetesen ez nem volt elvárás. Goda Krisztával sokat beszélgettünk arról, hogy milyen a karakterem – egyébként egy egyszerűbb, lobbanékony természetű srácot játszom. Azt akartuk, hogy ezt a kinézetem is kifejezze. Szóba került, hogy lehetne tetoválásom, vagy valamilyen testékszerem, ami „morcosít” a megjelenésemen. Sokat egyeztettünk tetoválásokról, szakállviseletről és végül kitaláltam a nyelvpiercinget. Óvatosan mertem csak tálalni, mert nem tudtam, hogy Kriszta mit szól majd hozzá… Nagyon örült. Ezen kívül egy fülbevalót is berakattam" – meséli Ádám, és azt is hozzáteszi, hogy a forgatás előtt, időben kellett megcsináltatnia a piercing belövetést, hogy rendesen meggyógyuljon a nyelve és a beszédben se okozzon problémát az ékszer.

Veszettek 4

A stáb, a közel egy hónapos kazincbarcikai forgatás után július 8-án kezdte meg a munkát a fővárosban, ahol néhány külső és a belső jelenetek zöme kerül felvételre.

A film, a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a Megafilm gyártásában készül. Rendezője Goda Krisztina, producere Kálomista Gábor.

Veszettek 10

Megosztás facebookon