asdf

Amikor a szőke nő ésszel vág vissza

Cameron Diaz még mindig vígjátékban a legjobb! Humora és stílusa nagyban hozzájárul a film jó hangulatához. A csajok bosszúja című vígjáték bármelyik csajos esti szórakozáshoz kiváló választás.

Egy könnyed kikapcsolás első sorban csajoknak. Az alapsztori talán ismerős lehet, ha volt már dolgod hűtlen pasival. Ez a film ugyanis a bosszúéhes nőknek szól, na meg azoknak, akik szeretnek csak úgy ülni a moziban és nem gondolkodni. 

ACsajokBosszuja_jelenetfoto-2

Három dögös maca fura barátsága egy csajozógép pasinak köszönhető. Na, de hogyan és miért? A csajok bosszúját egy bájgúnár a félrelépéseivel vívta ki magának. Ugyanis felesége mellett, egy szőke bombázóval és egy bögyös huszonéves nővel kavar.

ACsajokBosszuja_jelenetfoto-3

Carly Whiten (Cameron Diaz) menő New York-i ügyvédnő, aki odáig van pasijáért Mark King-ért (Nikolaj Coste-Waldau). Később kiderül, hogy Mark nős. Kate, a feleség (Leslie Mann), egy odaadó, érzékeny nő, aki bármilyen helyzetből képes komédiát varázsolni. Viszont Mark nem csak nekik hazudott, ekkor kerül a képbe a dögös Amber (Kate Upton). Mivel mindhármukat ugyanaz a pasi veri át, így egy cipőben járnak és hamar összhangba kerülnek a csajok.

ACsajokBosszuja_jelenetfoto-0

Ők hárman szövetségre lépnek. Édes a bosszú, ha jól ki van találva, és még jobb, ha a kivitelezés is eredményes. Helyenként ugyan bugyuta megnyilvánulással, de mégis bájos csapatjátékkal leckéztetik meg a "szépfiút". A bosszúhadjárat szinte végig kiszámítható, de a színésznők (itt inkább Cameron Diazra és Leslie Mann-re kell gondolni!) játéka azért sokat dob a latba. Sőt! Leslie Mann hisztérikus kirohanásai, illetve Cameron Diaz csajos jelenetei nélkül nagyon lapos lenne a film. Nicki Minaj igen csekély szerepét lehetett volna még erősíteni néhány poénnal vagy vicces jelenettel, mert jól állt neki "butuska titkárnő" karakter, aki azért annyira nem hülye! Kate Upton valószínűleg ezután a szerep után nem fog nagy karriert befutni a filmes szakmában, mert elég "láthatatlan", mégha MELLesleg szemetgyönyörködtető látvány a pasik számára.

ACsajokBosszuja_jelenetfoto-4

A rendező Nick Cassavetes A csajok bosszújával leginkább a csajoknak tett eleget a jó szórakozásért. Nem is inkább a történet vagy a poénok, ami miatt élvezhető igazán a film, hanem a karakterek teszik érdekessé, akik szerethetők. Az életben a nők egy ilyen helyzetben nem biztos, hogy a jól kifundált bosszút részesítik előnyben. Viszont a mozivásznon, akár a valóságban, ismét bebizonyosodik, hogy egy szőke nő is lehet okos és tud gondolkodni.

ACsajokBosszuja_jelenetfoto-1

 A CSAJOK BOSSZÚJA

Főszereplők: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nicki Minaj, Nikolaj Coster-
Waldau, Don Johnson. Operatőr: Robert Fraisse. Látvány: Dan Davis.

Írta: Melissa Stack. Rendezte: Nick Cassavetes

Mozibemutató: 2014. április 24.

Eredeti cím: The Other Woman

Színes, szinkronizált amerikai film

Gyártó: Twentieth Century Fox

Műfaj: vígjáték

Játékidő: 109

Korhatár: 16

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon