asdf

Melissa Gilbert a legfiatalabb színésznőként kapott csillagot a hollywoodi hírességek sétányán

Ki ne emlékezne a A farm, ahol élünk (A Little House on the Prairie, 1974) hazánkban is népszerű amerikai sorozatra.

melissa

Melissa Gilbert, aki a kezdetekkor mindössze 9 éves volt, már ekkor volt színészi tapasztalata. 2 éves korától állandó szereplője volt a bébiruha-, fogkrém- és játék-reklámfilmeknek, majd pedig "beköltözött" a kis farmra. A szerepet a főszereplő Michael Landonnak köszönhette, aki több száz jelentkező közül egyedül őt tartotta alkalmasnak a feladatra. Jól jártak vele a producerek, de Melissa sem bánta meg a hosszú évekig tartó "skatulyát". Lauraként eljátszhatta a gyermekkorát és felnőtté válását. Akár róla is szólhatott volna A farm, ahol élünk, hiszen megtörtént eseményeket dolgoz fel: Laura Ingalls Wilder naplója alapján készült a kedves, az emberi értékeket és a családot előtérbe helyező tévésorozat. Több család és sok gyerek szerepel benne, köztük saját és nem saját, eldobott és megszeretett, problémás és szeretetre méltó. Mint a valóságban. Ahogy Melissa életében is, akit egynapos korában fogadott örökbe Paul és Barbara Gilbert.

Ugyan nem lett hollywoodi filmcsillag, de sok és sokféle szerepet játszott, gyakran feltűnik a magyar tévécsatornákon. A legfiatalabb színésznőként kapott csillagot a hollywoodi hírességek sétányán.

A képre kattintva tudod megnyitni a galériát!

Melissa Gilbert - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

 
Kamaszfejjel bekerült a Brat Packbe, a kilengéseiről híres-hírhedt ifjú színészjelöltek baráti körébe. Demi Moore, Emilio Estevez, Charlie Sheen nem mindig a legjobb társaságot jelentette számára. Mint ahogy Rob Lowe sem, akihez több évig tartó, heves érzelemingadozásokkal tarkított szerelmi kapcsolat fűzte. Hat év után szakított Robbal, majd nemsokára férjhez ment Bo Brinkman rendezőhöz. Fiút szült, ám a házasságuk mégis tönkrement - újabb hat év múltán. Aztán megismerte Bruce Boxleitnert. Ismét férjhez ment és szült egy fiút. De ezúttal sem lett happy end a második házasság, és elváltak.

02


Immáron harmadik almalommal ment férjhez Melissa.  A színésznő egy szakmabeli férfival, Timothy Bushfield-del kötött házasságot 2013 április 24.-én.

A pár egy privát ceremónián, a Santa Barbara-i San Ysidro Ranch-en házasodott össze, ami az utóbbi években több más híresség esküvőjének is otthont adott. Az ara fehér ruha helyett inkább egy klasszikus szabású pirosat darabot választott.

Gilbert és az 55 éves Bushfield tavaly decemberben jelentették be, hogy eljegyezték egymást és csupán hat hónappal később meg is tették a nagy lépést A feleség szóvivője megerősítette a jó hírt a People Magazine újságíróinak. A pár mindkét tagjának vannak már gyerekei, Melissa mindkét korábbi házasságából született egy-egy gyereke, míg Timothy három gyerek apja.

 
 

Névjegy: 1964. május 8-án született Los Angelesben. Örökbefogadó szülei: Paul Gilbert és Barbara Crane. Testvérei: Sara Gilbert színésznő (a Roseanne című sorozat Darlene-je) és Jonathan Gilbert színész (Willie Oleson A farm, ahol élünkben). Első férje Bo Brinkman rendező (1986-92), második férje Bruce Boxleitner színész. Két fia van: Dakota Paul Brinkman (1989. május 1.) és Michael Garrett Boxleitner (1995. október 6.). Kitüntetése: Színházi világdíj (1988). Autogramcíme: P.O. Boksz 57593, Sherman Oaks. CA 91413-2593, USA. Főbb tévéfilmjei: A farm, ahol élünk (sorozat, 1974-82, valamint az ehhez kapcsolódó, önálló tévéfilmek). Diótörő-fantázia (1979), Anna Frank naplója (1980), A szív választásai (1983), Családi titkok (1984). Szilveszter (1986), Egy maffiafeleség története (1987), Gyilkos ösztön (1988), Jégverem (1989), Joshua szíve, Tiltott éjszakák, Beleegyezése nélkül (1990), A hasonmás (1991), Megtört bizalom, Halálos emlékezés. Ellenséges szándékkal (1993), Édes igazság (sorozat, 1994), A gyerekgyáros. A csalódás magja, A Carrie Buck-sztori (1994), Zoya 1. (1995). Babylon 5 (sorozat, 1996), Szerelmes ünnepek, Karácsony a szülővárosomban (1996). Rágalom bosszúból (1997), Öntörvény (1998), Elcserélt csecsmők, A lélekgyűjtő (1999), Gyilkos látomás (2000). 1997-ben a rendezéssel is megpróbálkozott (Én és a hormonjaim), 1998-ban pedig róla készült portréfilm.

Megosztás facebookon