asdf

Februárban kezdődik az Éjszaka a múzeumban 3 forgatása

  • Szerző: P. Kristóf
Az Éjszaka a múzeumban című családi vígjáték harmadik részének forgatása 2014. februárjában kezdődik meg, ismét Ben Stiller-rel a főszerepben.

Februárban kezdődik meg a 2006-ban nagy sikerrel debütált Éjszaka a múzeumban című családi fantasy-vígjáték harmadik részének forgatása. A munkálatok helyszíne Vancouver és London lesz, az viszont még nem derült ki, hogy ez az epizód hol fog játszódni a történet szerint.

Az első részben megismerhetjük Larry Daley-t (Ben Stiller), aki jelentkezik éjjeliőrnek egy New York-i múzeumba, ám első este kiderül, hogy a kiállítási tárgyak zárás után egy varázslatnak köszönhetően megelevenednek. Shawn Levy rendező elég színes gárdát toborzott össze a furcsa figurák megjelenítésére, láthatjuk például Robin Williams-t, Owen Wilson-t, Ricky Gervais-t, Carla Gugino-t és Steve Coogan-t is. A közönség imádta, sikerült is megdupláznia a gyártási költségeit, úgyhogy ugyanazzal a stábbal 2009-ben folytatták a sztorit, de ezúttal Washingtonba áthelyezve a cselekményt.

nightatthemuseum

Az már biztos, hogy a rendezői posztot ismét Shawn Levy kapja, sőt azt is megtudhattuk a Production Weekly nevű magazintól, hogy Ben Stiller is visszatér, mint Larry. A stáb többi tagja egyelőre nem ismert, de elég nagy az esély rá, hogy a már megszokott arcok ismét szerepet kapnak majd. Az Éjszaka a múzeumban 3 amerikai bemutatója 2014. december 25. lesz, vagyis pont karácsonykor kerülhet mozikba a családi kaland. Nektek hogy tetszett az első két rész? 

 

Megosztás facebookon