asdf

Az X-akták újra a mozikban?

  • Szerző: P. Kristóf
Chris Carter, az X-akták írója-rendezője egy interjúban a régóta várt harmadik mozifilmről beszélt.

Az X-akták rajongói már a 2008-as Hinni akarok című film óta nagy érdeklődéssel várják a folytatást. A szereplők és az alkotók a kérdésre, hogy mikor láthatjuk újra rejtélyes ügyek után nyomozni Mulder és Scully ügynököt, annyit mondtak, hogy ők örömmel készítenék el a következő részt. A döntés a 20th Century Fox studió kezében van, ők azonban egyelőre nem érdeklődnek a projekt iránt, amire a kis költségvetésből készült, ám kevés bevételt hozó második film lehet a válasz. 

Ez különösebben nem zavarja Chris Carter-t a sorozat alkotóját, íróját és rendezőjét abban, hogy a lehetséges harmadik filmről beszéljen. Úgy érzi, mindannyian szívesen összehoznák a bandát újra, már vannak is ötletei a sztorira. Azt is elmondta, hogy a második részhez rendkívül kevés pénzt kaptak, ezért nem tudtak olyan nagyszabású produkciót összehozni, mint szerették volna, a harmadik epizódban azonban visszatérnének az eredeti "mitológiához".

Azt is elmondta, hogy nagyon szeretnék Simon Pegg-et is belevenni a sztoriba. Gillian Anderson együtt dolgozott a brit színésszel a Hogy veszítsük el barátainkat és idegenítsük el az emebreket? című moziban és megtudta, mekkora rajongója a szériának. Már a Hinni akarokban is szerettek volna neki adni egy kisebb szerepet, de végül nem találtak hozzá illő karaktert a történetben. Azonban most már a forgatókönyvet is úgy készítenék, hogy abban van egy konkrétan neki szánt figura. Ti mit gondoltok erről? Szeretnétek, hogy folytatódjon a legendás nyomzópáros földöntúli kalandja?

Megosztás facebookon