asdf

A hét mesterlövész remake-je után jöhet A Védelmező 2.!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Antoine Fuqua végre megvalósítja régi álmát. A rendező, aki a Kiképzés-sel Oscar-díjat szerzett Denzel Washington-nak, mostanában egyre jobban szárnyal.
Még szinte be sem fejezte új közös filmjét kedvenc színészével: A védelmező (18) (The Equalizer, hazai bemutató: szeptember 25.) című kegyetlenül vad akciófilm tegnap került a mozikba, de ő már vágja a következőt. Annak egy bokszoló a hőse, akit Jake Gyllenhaal alakít, és úgy tűnik, az ez utáni terve is valóra válik.
Antoine+Denzel+Equalizer
Denzel Washingotn és Antoine Fuqua
 
Fuqua évek óta nyilatkozgatja, hogy legnagyobb álma A hét mesterlövész remake-jének elkészítése. Nem is meglepő. Az 1960-as bemutatója óta immár klasszikussá vált western egykor legalább olyan provokatívan vadnak tűnt, mint most Antoine Fuqua művei. Abban Steve McQueen, Yul Brynner és Charles Bronson is ott volt a hét felbérelt fegyveres között, akik egy ártatlan falu lakóinak védelmére kelnek a túlerőben lévő banditákkal szemben.
Antoine Fuqua_director
Az új hetes csapatnak jelenleg csupán egy biztos tagja van: Denzel Washington már vállalta az új közös munkát, a többieket pedig együtt választják ki. És aztán nekilátnak A védelmező második részének: úgy tűnik, a következő néhány évben nagyon sok időt fognak együtt tölteni a rendező és sztárja.
Megosztás facebookon