asdf

Sinister 2. - Az átkozott ház - Szinkronos előzetes

Szinkronizált előzetes érkezett a Sinister 2. - Az átkozott ház című horrorhoz. A 2012-es év egyik pozitív meglepetését produkálta a horror rajongók köreiben az első rész, amit annak idején magyar nyelven vetítettek a mozik, viszont meglepő módon azóta sem jelent meg hazánkban DVD-n vagy Blu-rayen.

Az első rész még 2012-ben Ethan Hawke főszereplésével készült, a folytatásra szinte az egész stábot lecserélték. A második részt az eddig leginkább rövidfilmeket jegyző Ciarán Foy (Citadella, Hotel Darklight) rendezte, míg a forgatókönyvet az a Scott Derrickson (Távozz tőlem, Sátán!, Ördögűzés Emily Rose üdvéért) és C. Robert Cargill (As They Continue to Fall) írta, akik a három évvel ezelőtti történetet is papírra vetették. A főszerepeket pedig Shannyn Sossamon (Wayward Pines, A végzet napja), Tate Ellington (Kaméleonok, Az elefántkirály), James Ransone (Gyilkos megszállás, Szalagavató) és Nicholas King (A kiskrapek visszavág, Sinister) alakítják. 

A történet szerint Courtney (Shannyn Sossamon) és ikerfiai beköltöznek egy magányosan álló, vidéki házba - ami bár öreg és kopott, mégis különleges hangulata van. Nem meglepő módon a házban egy démon lakik. Az egyik fia, Dylan, rálel néhány régi filmtekercsre, megnézi őket, ami után életre kelti a démont. Egy régi sorozatgyilkosság emléke kísérti a házat: és a falak között lapuló démon a kisfiúra veti ki karmait. 

Sinister 2. - Az átkozott ház - Hazai bemutató: 2015. augusztus 20.

Megosztás facebookon