asdf

Fury - Angol előzetes

Nem rég már kaphattunk egy kis ízelítőt Brad Pitt legújabb produkciójából, a Fury-ből. Akkor még csak pár jelenetnyi időnk volt arra, hogy megismerjük a tank legénységének a történetét, ami már akkor is egy drámai hangvételű háborús film ígéretével kecsegtetett. Ezúttal végre megérkezett a rendes előzetes a Fury-hoz, ami határozottan beváltja ezeket a reményeket.

Brad Pitt az utóbbi időben - szerencsére - nagyon széles skálán mozog. Már ami a filmjeinek a műfaját illeti. Az elmúlt pár évben játszott látványos blockbusterben (Z világháború) és szívfacsaró drámában (12 év rabszolgaság) is. Utóbbiért a legjobb film kategóriában Brad Pitt is Oscar-díjat kapott, ugyanis a film produceri feladatait is a népszerű amerikai színész látta el. Ezúttal egy háborús drámában vállalt főszerepet. A Becstelen brigantyk óta tudjuk, hogy ez a téma nagyon illik hozzá, ám az előzetes alapján nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal egy sokkal komolyabb figurát fog megformálni a háborús övezetben. A történet szerint Brad Pitt és legénysége a második világháború alatt próbálja meg felvenni a harcot német egységekkel szemben.

Az előzetes mellé még egy hangulatos plakátot is kaptunk a háborús drámához.

brad-pitt-fury-poster

A Fury című film scriptjét David Ayer körmölte, aki még a rendezői feladatokat is magára vállalta. Brad Pitt mellé pedig olyan színészek ülhettek bele a tankba, mint Shia LaBeouf, Michael Peña, Logan Lerman és Jon Bernthal.

A Fury várhatóan 2014 novemberében gurulhat be a mozikba.

Megosztás facebookon