asdf

Az útvesztő - Második angol előzetese

Egyelőre még Katniss kalandjai és szerelmi háromszögei tartják izgalomban az amerikai és hazai nézőket, de amint véget ér a Kapitólium elleni forradalom új kedvenc után kell nézniük. Az egyik trónkövetelő az idén szeptemberben mozikba kerülő Az útvesztő (The Maze Runner) lehet, ami első ránézésre nem tűnik rossz próbálkozásnak, de….

…számomra, egyszerű laikusnak, aki nem olvasta a könyvet, inkább egy olcsóbb CGI megoldással operáló Az éhezők viadala-replikának tűnik. De ne legyen igazam, mert a könyv után olvasgatva rengeteg dicsérő kritikába futottam bele arra vonatkozóan, hogy mennyire izgalmas, fordulatos és lehetetlen James Dashner műve.

A főszerepben a Teen Wolf egyik sztárja, Dylan O'Brien lesz látható, aki mellette feltűnik Kaya Scodelario, aki a Skins-ből lehet ismerős illetve Thomas Brodie-Sangster, aki sokáig a Trónok Harca egyik rejtélyes figuráját alakította. A szemfülesek az előzetesben kiszúrhatták Will Poulter-t is, akit a Családi üzelmekben csípett meg emlékezetes helyen egy pók. Összességében a tehetséges fiatalokból álló csapat okot ad a bizakodásra. Az egyedüli félelmem Wes Ball személyében van, akinek ez lesz az első nagy játékfilmje. Amondó vagyok, hogy kövessük a régi receptet: készüljünk fel a legrosszabbra, de közben reménykedjünk a legjobbakban.

maze-runner-poster

Az útvesztő 2014. szeptember 18-án kerül a magyar mozikba 

Megosztás facebookon